Boomboodschappen

Online
15-20 minuten
Betalen met iDeal

Boodschappen uit de natuur

Zolang ik me kan herinneren, voel ik me sterk verbonden met de natuur. We zijn als het ware met elkaar versmolten. Alles wat de aarde wordt aangedaan, gaat mij aan het hard. Van een propje dat achteloos wordt weggegooid tot aan de grootschalige bomenkap.

Deze boomtekening maakte ik als meisje van 7 jaar. Bomen leven, bomen spreken tot mij. Hier letterlijk verbeeld. De boom kijkt met open ogen, ziet wat er is en vertelt het mij. Ik hoor wat de bomen -de Boomspirits- mij willen vertellen, willen doorgeven. Ik mag jou de boodschappen doorgeven die zij voor je hebben. Dit is zo ongelooflijk gaaf en fijn om te doen! Ik voel me echt het boselfje dat volledig één is met de natuur, haar begrijpt en de vertaalslag van het Spirituele veld naar het Aardse mag maken. In simpele woorden mag vertellen wat nu speelt, gezien of gehoord wil worden. Het kan een bevestiging zijn van iets dat je ergens diep van binnen wel weet, maar -om welke reden dan ook- uit zicht is geraakt. Ook kan het een eye-opener zijn of een hele nieuwe kijk op iets wat nu in jouw leven speelt.

Boomboodschappen

Wil jij weten wat de natuur jou te vertellen heeft?

Leuk! Meld je aan en ontvang een persoonlijke reading. De Boomspirits laten me zien welk thema nu bij jou om aandacht vraagt. Je ontvangt hierop inzichten en -eventueel- praktische handvatten om een volgende stap te kunnen zetten.

☼ de Natuur & ik ☼

Van kinds af aan voel ik me intens verbonden met alles wat met de natuur te maken heeft. Van een kolonne mieren tot een grote, stevige eik en van een lieveheersbeestje tot het weer. Ik genoot ervan om vrolijke madeliefjes om te toveren tot een ketting of insecten te volgen in hun wel en wee. Jarenlang bleef het bij het genieten hiervan en nam ik alles wat ik ervaarde, aan voor ‘normaal’. Nu weet ik dat ik een extra voelspriet heb, waarmee ik met BOOMSPIRITS communiceer. 

O ja, het liefst loop ik blootvoets in de natuur. Heerlijk in verbinding. Hardlopen op blote voeten voelt voor mij ook zoveel vrijer dan op schoenen. Ik houd van rust, ruimte & puur natuur.

PUUR NATUURLIJK ZIJN

Love the Power of Nature ☼

Het was superfijn de speeddate! Het heeft me mooie inzichten gebracht, die ik diep van binnen al wist maar omdat jij het benoemde, weet ik nu zeker dat ik op de juiste weg zit en wat ik kan doen om de laatste stukjes te transformeren. Ik moest meteen huilen toen je begon, het raakte iets dieps. Ik weet nu nog beter waar ik naar mag kijken dus. En dat alles oké is. Wat er ook gebeurt. Ik vond het een bijzondere ervaring, je bent heel puur en legt de dingen duidelijk uit.
Carro Lenselink
Illustrator & Coach
Wilma
Wilma
Lees verder
De boodschap was 'spot-on'! Het was een bevestiging die ik nu ècht even nodig had, heel waardevol.
Chantal
Chantal
Lees verder
De speeddate met boomspirits door Marleen was erg bijzonder. Door deze speeddate ben ik weer een stapje verder in mijn zoektocht naar mijn ware ik en wat ik de wereld brengen mag. Een aanrader om meer duidelijkheid te verkrijgen over je eigen ik.
Caroline
Caroline
Lees verder
Ik heb de speedreading als heel waardevol ervaren. Marleen is iemand die snel tot de kern kan komen en je zaken meegeeft die op dit moment van waarde zijn. Het is mooi hoe ze daarbij gebruik maakt van de energie van bomen.
José
José
Lees verder
Ik vond de speeddate met de boomspirits heel verhelderend. Je brengt het op een heel betrokken en liefdevolle manier. Het was ook vooral een reminder voor mij. Ergens diep van binnen weet je het al wel, maar door jouw woorden kan het makkelijker naar buiten komen en gezien worden. Super bedankt! Ik kan weer met meer vertrouwen de toekomst tegemoet.
Inge
Inge
Lees verder
wat super fijn. bedankt Marleen!! Het klopt zo.
Vorige
Volgende
Scroll naar top