community Natuurlijke Krachtbron

community Natuurlijke Krachtbron

intuïtie coach Marleen Elmers

Samen ZIJN

De community bestaat uit bewuste vrouwen, die er voor elkaar -en hierdoor ook voor zichzelf- ZIJN. Je wordt gezien om wie je werkelijk bent.

intuïtie coach Marleen Elmers

Inspireren

Inspireren en geïnspireerd worden. Meer dan eens blijkt een bepaald thema bij iedereen te spelen. Ontdek de wet van synchroniciteit en leef je leven op een ander level.

intuïtie coach Marleen Elmers

Maandelijkse readingen en meditaties, voor verbinden op een diepere laag. Zowel voor verbinding met je ware zelf als voor verbinding met de ander.

"Jij en ik, wij zijn van oudsher groepsdieren. Onbewust willen we graag onderdeel uitmaken van een groep, ergens bij horen. Persoonlijk kunnen bijdragen aan een groter iets, aan de groep, de gemeenschap. Het gevoel van samenzijn en met gelijkgestemden kunnen delen wat je bezig houdt, is essentieel voor ons als mens."

💖

In de community zijn we samen, groeien we samen.

Dat is zo fijn, je hoeft niets alleen te doen. Het mag natuurlijk wel, maar het hoeft niet!

💖

Stel gewoon die ene vraag die jou bezig houdt.

Deel jouw kennis. Laat je inspireren. Vier jouw succes, klein of groot.

Delen = Helen, maar vooral telkens een stapje dichterbij jouw kern, jouw waarheid komen. Heel ben je immers al.

intuïtie coach Marleen Elmers

Ik ben een natuurmens in hart en nieren. Wie mij kent, weet dat ik het liefst op blote voeten loopt, in een hangmat onder de sterrenhemel slaap en houd van puur & eenvoud. Ik koester een diep gewortelde behoefte aan harmonie en houd van verbinden. Deze community voelt meer dan kloppend. 

Het heeft heel wat jaren geduurd voordat ik kwam waar ik nu ben. Jaren liep ik 'gemaskerd' rond en liet ik mijn ware gezicht niet zien. De deur tot mijn gedachten en vooral tot mijn gevoelens was vergrendeld en de sleutel leek spoorloos te zijn. Waar ik mezelf altijd heel goed dacht te kennen, is het mij langzaam maar zeker duidelijk geworden, dat ik over vele, diepere lagen beschik. Lagen die ik niet kende. Nu laat ik graag mijn licht hierop schijnen en spreek ik openlijk over mijn geleerde levenslessen. Ook over de lessen die best pittig waren...

Het voelt voor mij als een waar geschenk om altijd weer de juiste mensen op mijn pad te treffen en signalen en steun uit het Universum te mogen ontvangen; van dubbele getallen tot vogels die zich herhaaldelijk aandienen -op soms zeer ongebruikelijke plaatsen- tot woorden of teksten die precies op het juiste moment verschijnen. Meer en meer te leren vertrouwen dat alles -echt alles!- op het juiste moment gebeurt. Genietend van de wet van synchroniciteit.

Na mijn genomen ontslag in 2017, is mijn innerlijke wereld versneld verder open gegaan.  Vele programma’s en cursussen verder, weet ik nu wat ik hier op Aarde te doen heb, wat mijn Missie is, waar ik zielsgelukkig van word. Iets wat zó gewoon voor mij was, dat ik het lange tijd niet zag. Iets waarvan ik dacht dat iedereen dat gewoon kon,. Het bleek mijn talent te zijn: verbinden met de Natuur, de Boomspirits & het vertalen en visueel maken van hun boodschappen. Hiermee help ik nu -met een enorme liefdesvolle energie- bewuste vrouwen om zich te verbinden met hùn natuur, hun eigen krachtbron. Mijn levenservaringen en opgedane kennis vormen hierbij een prachtige ondersteuning.


SAMEN is mijn drijfveer. Samen naar een liefdevoller leven met vooral ook veel plezier

Jaarabonnement

natuurcoach

€ 250 / jaar

2 maanden GRATIS

💖 12x  LIVE reading

💖 12x LIVE meditatie

💖 LIVE Tree-Talk

💖 Toegang Boomflitsen

💖 Toegang Affirmaties


NÚ MET BONUS: 

Persoonlijke Boomreading t.w.v. €60

Aanmelden


30 dagen 'Niet goed, geld terug' garantie!

Maandabonnement

natuurcoach

€ 25 / maand💖 Maandelijks LIVE reading

💖 Maandelijks LIVE meditatie

💖 LIVE Tree-Talk

💖 Toegang Boomflitsen

💖 Toegang Affirmaties

Aanmelden


30 dagen 'Niet goed, geld terug' garantie!

De community bevindt zich op een zelfstandig platform, wat zorgt voor fijne focus (ipv alle prikkels en afleiding op social media).

Binnen de community is er o.a. overzicht gecreëerd door  'boards'. Zie het als een hoofdstukindeling in een boek. Je kent de berichten toe aan een bepaald 'board', waardoor je later eenvoudig kunt vinden wat je nodig hebt. 

Zoek je een 'Boomflits' (= korte boodschap van de Boomspirits)? Heb je iets te vieren? Wil je gewoon gezellige 'Tea Talk'?

Alles is mogelijk. 

💖

intuïtie coach Marleen Elmers

Affirmaties

Eén van de boards die in de community te vinden is, is het moodboard voor affirmaties. Korte teksten die jou gedurende de dag ondersteunen. Schrijf de tekst op, spreek hem keer op keer uit en voel wat het met je doet.

💖

intuïtie coach Marleen Elmers

Op de evenementenkalender kun je direct zien wanneer welke activiteit plaatsvindt.

Je vindt hier tevens de praktische informatie en bv de link om online deel te nemen aan een sessie.

Zo zijn er o.a. maandelijks Readingen met Boomspirits & Meditaties, b.v. rond nieuwe en volle maan.

 💖

intuïtie coach Marleen Elmers
Marleen Elmers-werken met de Natuur en -Spirits

Ik voelde mij meteen heel welkom en thuis bij Marleen. Dit natuurlijk door haar warme woorden, maar ook door haar fijne "zijn".

 En dank voor de "moonreading" van vanochtend. Kan ik weer mee verder

Jaarabonnement

natuurcoach

€ 250

2 maanden GRATIS

💖 12x  LIVE reading

💖 12x LIVE meditatie

💖 LIVE Tree-Talk

💖 Toegang Boomflitsen

💖 Toegang Affirmaties


NÚ MET BONUS:

Persoonlijke Boomreading t.w.v. €57

Aanmelden


30 dagen 'Niet goed, geld terug' garantie!

Maandabonnement

natuurcoach

€ 25,00💖 Maandelijks LIVE reading

💖 Maandelijks LIVE meditatie

💖 LIVE Tree-Talk

💖 Toegang Boomflitsen

💖 Toegang Affirmaties

Aanmelden


30 dagen 'Niet goed, geld terug' garantie!
intuïtie coach Marleen Elmers

communicatiecoach

De groepsreading heeft nog de hele dag doorgewerkt. Oude energie kon losgelaten worden na afloop en tegelijkertijd weer een nieuwe ingang ontvangen van Marleen. Dank je wel Marleen. Zo waardevol!

intuïtie coach Marleen Elmers

30 dagen Niet goed? Geld terug! Garantie

Ben je lid geworden en Is de community Natuurlijke Krachtbron toch niet waar je blij van wordt? 

Mail en ontvang simpelweg je 1e maandbedrag retour.