community 'Natuurlijke Krachtbron'

voor jou als Hooggevoelige -Bewuste- Vrouw

Aanmelden *
*Je krijgt eerst een korte intake, zodat wij beiden kunnen voelen of er een 'klik' is.

community 'Natuurlijke Krachtbron'

voor jou als Hooggevoelige -Bewuste- Vrouw

Aanmelden *
*Je krijgt eerst een korte intake, zodat wij beiden kunnen voelen of er een 'klik' is.

"De community is GOUD waard!"

De community is voor mij een plek waar ik naar toe kan om mijn cadeautjes uit te pakken. Het is voor mij een cadeautje om terug te kunnen naar mìjn veiligheid, naar mijn vertrouwen en mijn hart. Hoe mooi dat Marleen dit spiegelt vanuit de Natuur, met bomen, vogels en insecten. Want door die metafoor kan ik mijn reis maken, in mijn leven en kan ik de eenvoud zien om mijn cadeautje uit te pakken.


Om elke keer te kiezen voor mijn basis. Dat is echt wat de community mijn brengt. Dat is fundament.


Ik vind het altijd zo mooi dat Marleen zegt: "het hoofd hoort er ook bij", want wat als we dit gaan doen zonder ons hoofd?
Marleen ziet het hart en het hoofd heel mooi en zegt kom maar, land maar in de community. Dat is de veiligheid van onze gesprekken samen. Dat is goud waard... goud waard... echt GOUD!!

community hoogsensitieve vrouwen
Krista Feteris - Leef je talent

De community helpt me bij mijn persoonlijke en spirituele groei. Ik vind het een hele warme community met gelijkgestemde vrouwen die elkaar steunen in de dingen waar ze tegenaan lopen en ook in elkaars groei. Ik kan alles met ze delen. Ik ben hierdoor ook dichterbij mezelf gekomen. Kan ook echt beter voelen wat goed voor mìj is


Ik vind de afwisseling van Boomreading, Meditatie en TreeTalk ook heerlijk. De Meditatie is echt heel fijn, de Boomreading haal je altijd uit wat voor jou van toepassing is op dat moment en de TreeTalk is fijn om dingen te delen. Marleen kan ook mooi invoelen als je iets bespreekt. Zij voelt dan mooi in waar iets vandaan komt of wat je nu nodig hebt.


Kortom, een hele fijne community om aan deel te nemen, ben er heel blij mee!

Kundalini Boomspirit Livedag 'Leef je ware Natuur!'
Cynthia Kientz

Sprankel & Straal 🌟

De community 'Natuurlijke Krachtbron' helpt je -op jouw snelheid- naar jouw droomleven. 

Jouw passievolle vuur gaat branden, innerlijke vreugde is voelbaar. Je krijgt meer rust in je hoofd en voelt je energieker in je lijf.

Meditaties, BoomReadingen en TreeTalks geven jou -ondersteund door mijn Puur Natuurlijke coaching!- prachtige inzichten, handvatten en liefdevolle duwtjes in je rug om jouw volgende stap te zetten. Verbinden met andere leden leidt tot snellere en krachtigere groei dan wanneer je in je eentje doormoddert.


Je kunt overal en altijd de Meditaties en Readingen terugluisteren via de handige app.

Marleen Elmers gids hoogsensitieve vrouwen naar innerlijke wijsheid

intuïtie coach Marleen Elmers

Samen ZIJN

De community is een groep bewuste mensen, waarin we samen ons eigen pad bewandelen. 

Je voelt je gezien & gehoord, bent er -als vanzelf- volledig jij.

intuïtie coach Marleen Elmers

Inspireren

Inspireren en geïnspireerd worden.

Door het delen van jouw verhaal, inspireer je anderen en geef je heling aan jezelf. Hierdoor groei je sneller naar jouw ware ZIJN.

intuïtie coach Marleen Elmers

Verbinden

Maandelijks een Reading, Meditatie & Treetalk. 

Je verbindt je meer en meer met jouw diepere wezen, jouw diepste Verlangens worden zichtbaar.

Dit krijg jij als lid van community 'Natuurlijke Krachtbron'

Meditatie

 • Elke maand LIVE meditatie + Natuurlijk Coach Moment
 • 30-45 minuten per sessie
 • Zicht op wat jou werkelijk dient
 • Meer rust in je hoofd
 • Je laat vastgezette gedachten los
 • Je verbindt met jouw innerlijke Wijsheid

BoomReading

 • Elke maand LIVE Boomreading + Natuurlijk Coach Moment
 • 30-45 minuten per sessie
 • Natuurfoto -vd reading- zorgt voor nòg beter resultaat, via onbewuste lagen
 • Je ontvangt bevestiging van gemaakte keuzes en/of
 • Je krijgt handvat(ten) om een volgende stap te zetten en/of
 • Je hebt inzicht in waar jij op dit moment tegenaan loopt

TreeTalk

 • Elke maand LIVE Treetalk
 • 30-45 minuten per sessie
 • Natuurlijke Coaching
 • Deel wat er op dit moment bij jou om aandacht vraagt
 • Vervolgsessie op meditatie/boomreading; stel jouw vragen
 • Resultaat: helderheid, inzichten en handvatten om volgende stap te zetten
intuïtie coach Marleen Elmers

Coaching & Community & Groei

Coaching

 • Coaching op Puur Natuurlijke Wijze
 • Live coaching bij al jouw vragen - tijdens Treetalk
 • 24/7 vragen stellen - je ontvangt steun en support van gelijkgestemden
 • Resultaat: je hebt een sterk ontwikkeld zelfbewustzijn
 • Je kunt situaties vanuit meerdere perspectieven zien
 • Je bent in verbinding met jouw emoties, gevoelens & gedachten

Community

 • Deel wat er in je leeft
 • Wees volledig met wie jij bent en wat jij doet
 • Inspireer en wordt geïnspireerd door andere leden
 • 'Huddle'-app voor eenvoudig gebruik & onbeperkte toegang community
 • Community 'Natuurlijke Krachtbron' draait op zelfstandig platform; geen afleiding
 • Resultaat: je groeit krachtig, op het juiste tempo. Veel interactie leidt tot snellere groei

Persoonlijke groei

 • Toegang tot 15+ Affirmaties voor dagelijkse ondersteuning
 • Toegang tot meer dan 50 video's en audio's - om jouw groei te stimuleren
 • Delen = Helen - volop interactie tussen leden leidt tot sterke persoonlijke groei
 • Resultaat: je bent bewust van jouw ware Natuur
 • Je weet hoe jij Puur Natuurlijk kunt ZIJN
 • Je herkent en erkent de boodschappen die jouw lijf jou geeft
Marleen Elmers-werken met de Natuur en -Spirits
Live your true Nature & Magic will happen
Beautiful Power
Intuïtief coach voor hoogsensitieve ondernemers

over mij, Marleen Elmers ☼

Ik ben een natuurmens in hart en nieren. Wie mij kent, weet dat ik het liefst op blote voeten loopt, in een hangmat onder de sterrenhemel slaap en houd van puur & eenvoud. Ik koester een diep gewortelde behoefte aan harmonie en houd van verbinden. Deze community voelt meer dan kloppend. 

Het heeft heel wat jaren geduurd voordat ik kwam waar ik nu ben. Jaren liep ik 'gemaskerd' rond en liet ik mijn ware gezicht niet zien. De deur tot mijn gedachten en vooral tot mijn gevoelens was vergrendeld en de sleutel leek spoorloos te zijn. Waar ik mezelf altijd heel goed dacht te kennen, is het mij langzaam maar zeker duidelijk geworden, dat ik over vele, diepere lagen beschik. Lagen die ik niet kende. Nu laat ik graag mijn licht hierop schijnen en spreek ik openlijk over mijn geleerde levenslessen. Ook over de lessen die best pittig waren...

Het voelt voor mij als een waar geschenk om altijd weer de juiste mensen op mijn pad te treffen en signalen en steun uit het Universum te mogen ontvangen; van dubbele getallen tot vogels die zich herhaaldelijk aandienen -op soms zeer ongebruikelijke plaatsen- tot woorden of teksten die precies op het juiste moment verschijnen. Meer en meer te leren vertrouwen dat alles -echt alles!- op het juiste moment gebeurt. Genietend van de wet van synchroniciteit.

Na mijn genomen ontslag in 2017, is mijn innerlijke wereld versneld verder open gegaan.  Vele programma’s en cursussen verder, weet ik nu wat ik hier op Aarde te doen heb, wat mijn Missie is, waar ik zielsgelukkig van word. Iets wat zó gewoon voor mij was, dat ik het lange tijd niet zag. Iets waarvan ik dacht dat iedereen dat gewoon kon,. Het bleek mijn talent te zijn: verbinden met de Natuur, de Boomspirits & het vertalen en visueel maken van hun boodschappen. Hiermee help ik nu -met een enorme liefdesvolle energie- bewuste vrouwen om zich te verbinden met hùn natuur, hun eigen krachtbron. Mijn levenservaringen en opgedane kennis vormen hierbij een prachtige ondersteuning.


SAMEN is mijn drijfveer. Samen naar een liefdevoller leven met vooral ook veel plezier

Marleen Elmers-werken met de Natuur en -Spirits
To be or not to be, that's no question... BE
Beautiful Power
Marleen Elmers-werken met de Natuur en -Spirits
1e maand € 250, daarna € 50/maand of € 500/jaar

Community 'Natuurlijke Krachtbron'

speciaal voor jou als -hoogsensitieve- vrouw 


Samen met gelijk-gegeesten 😊 je eigen Passie (her)vinden, persoonlijk groeien, jouw hooggevoeligheid leren inzetten als prachtige, zachte kracht en hierdoor jouw leven ten volle LEVEN. Een -nieuw- leven ~ vol Geluk, Energie & Blijdschap.


Dit -en veel meer- vind je in onze community.


Maandelijks geef ik online-live een BoomReading, Meditatie en een TreeTalk. Je vindt er ook affirmaties en opnames van eerder gegeven BoomReadingen en Meditaties.


Delen & Helen in een fijne, veilige omgeving.

Stoeien (met onze uitdagingen) & Groeien (in onze potentie).


♥ Volledig ZIJN - Puur Natuurlijk ZIJN  ♥


JA, Natuurlijk word ik lid!
*Je krijgt eerst een korte intake, zodat wij beiden kunnen voelen of er een 'klik' is.
Marleen Elmers-werken met de Natuur en -Spirits

Shine your Light & Live your Love, you will BE

Beautiful Power

Enorme verrijking!

Ik ben lid geworden van de community, reeds wetende dat er meer is dan we kunnen zien, en nieuwsgierig zijnde naar wat de natuur ons evt. te vertellen heeft.


Onder de indruk hoe Marleen die natuur kan “lezen en horen” en de boodschappen van de natuur aan ons overbrengt. Opvallend voor mij is vaak, hoe die boodschappen op dat moment van toepassing zijn op dat wat er in mijn eigen leven speelt.


Enorme verrijking om überhaupt te ervaren en te leren, dat de levensenergie door alles heen stroomt, en ons via o.a. de natuur, kan ondersteunen met haar wijsheid!

Marleen Elmers-werken met de Natuur en -Spirits
Karen van Dooren-Karthaus

Verbinding is een van de dingen die de Community zo waardevol maakt. Gezien worden. Elkaar zien. Herkenning voelen qua gevoeligheid en ook qua inspiratie. Elkaar aanmoedigen. Luisteren. Delen.


Het is een intieme community waar je momenten voor jezelf hebt in de waan van de week. Even stilstaan, met een paar vrouwen samen zijn. Je leert elkaar ook echt kennen.


Een laagdrempelige manier om stil te staan bij jezelf en in contact te staan met anderen. We delen veel. Het voelt heel veilig om hier te delen en mezelf te laten zien. Niks moet, alles mag. De community is een hele vrije plek om nieuwe inspiratie op te doen, een soort klankbord. Je krijgt hele mooie boodschappen aangereikt -die inspireren- en een andere draai aan je dag, week of maand geven.

Marleen Elmers-werken met de Natuur en -Spirits
Geertje van Berlo - Shinrin yoku

Veelgestelde vragen

1. Wanneer kan ik starten?

Je kunt direct starten.

Na aanmelding ontvang je een mail met inloggegevens. Je hebt hiermee direct toegang tot alles binnen de community, inclusief vele meditaties en readingen.

2. Hoe vaak is er -online- live contact?

3x per maand is er -online- live contact via Zoom. 

Iedere maand kun je meedoen met de Meditatie, Boomreading en Treetalk.

De meditaties en readingen worden ook opgenomen. Je kunt ze op ieder gewenst moment terugkijken. 

3. Voor wie is deze community geschikt?

De community is geschikt voor jou, als je het fijn vindt om te verbinden met andere hoogsensitieve vrouwen, open staat voor persoonlijke groei en bewust bent dat jij verantwoordelijk bent voor jouw leven. Het maakt hierbij niet uit of je helemaal niets of al heel veel hebt gedaan op dit vlak.

Iedereen leert elke dag. Het effect is afhankelijk van waar jij je op jouw pad bevindt. Het leidt altijd tot een prachtige en krachtige groei van jou als persoon.

4. Wat moet ik doen als ik mijn lidmaatschap wil stoppen?

Als de community voor jou niet kloppend voelt, kun je in jouw account je lidmaatschap stop zetten. 


5. Moet ik ervaring hebben met mediteren om mee te kunnen doen?

Nee, je hoeft geen enkele ervaring te hebben met mediteren. 

Het is wèl belangrijk dat je open staat om te ontvangen en de intentie hebt om te willen groeien.

Be-leef 'Natuurlijke Krachtbron'

Ben jij gemotiveerd & enthousiast om aan de slag te gaan? Wil jij innerlijke rust ervaren? Jouw prachtige 'zelf' laten groeien als nooit tevoren? Ben jij nu echt klaar om te gaan leven i.p.v. te overleven of je te laten leven? 

Laat mij jou dan gidsen op jouw pad!


Wacht niet langer en start nu meteen!

Yessss *


*Je krijgt eerst een korte intake, zodat wij beiden kunnen voelen of er een 'klik' is.
Marleen Elmers gids hoogsensitieve vrouwen naar innerlijke wijsheid