Luisteren op een diepere laag.

Horen wat niet hardop gezegd wordt ...

Je kind geeft antwoord.

Bij de Luisterkindmethode ga ik met behulp van een foto van je kind met hem in gesprek. Niet fysiek, maar op afstand. Je kind geeft in dit gesprek aan waar hij op dit moment behoefte aan heeft. Wat de oorzaak van het pesten is en hoe dit kan worden opgelost. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het ìs mooi & waar. De waarheid uit jouw kind helpt jullie verder. Verder naar een mooi en gelukkig leven. Een leven waarin je kind kan genieten, blij kan zijn, er mag ZIJN. 

In het dagelijks leven is het vaak lastig voor kinderen om alles wat in hen omgaat onder woorden te brengen. Soms voelen ze bepaalde dingen of weten ze iets gewoon of denken ze ergens heel erg over na. De stap om het dan in woorden uit te drukken, is groot. Om te delen wat in hen leeft, vinden ze vaak moeilijk. Via de Luisterkindmethode is deze stap veel en veel kleiner.

Een kind weet wat de oorzaak van pesten bij hem of haar is. Ook wat nodig is om pesten te laten stoppen. Alleen deze stap zetten is vaak te moeilijk. Hierbij heeft hij de hulp van jou als ouder nodig. 

Ik reik je via de Luisterkindafstemming de handvatten die je kind zelf geeft. Als je bereid bent deze handvatten serieus te nemen en er mee aan de slag te gaan, zie je vaak al direct resultaat, groot resultaat.

  • Pesten
  • Luisterkindafstemming
  • Genieten

Het pad van pesten naar genieten.

Pesten

Je kind heeft op welke manier dan ook met pesten te maken. Zowel bij het kind dat pest als bij het kind dat gepest wordt, is er de enorme wens om zichzelf te kunnen zijn. Ieder kind wil blij & gelukkig zijn.

Toestemming

Een Luisterkindaanvraag kan alleen voor je eigen kind(eren) worden gedaan. Kinderen vanaf 10 jaar moeten zelf toestemming geven om een Luisterkindaanvraag te kunnen doen.

Aan de slag

Realiseer je dat pesten niet vanzelf wordt opgelost door het laten maken van een Luisterkindafstemming. Het kan zijn dat je kind actie van jou nodig heeft. Vraag jezelf af of je hiertoe bereid bent.

Luisterkindafstemming

Om een Luisterkindafstemming te kunnen maken, heb ik een foto, naam en geboortedatum van jouw kind nodig. Na betaling ontvang je het verslag binnen 14 dagen per mail.

Tovenaar

Ik ben geen tovenaar, arts of therapeut. Ik vorm de brug tussen jou en je kind en geef je de waardevolle informatie en handvatten die jouw kind mij doorgeeft.

Genieten

Vaak wordt al vanaf het moment van afstemmen een verandering bij het kind gezien. Heel mooi & bijzonder om kinderen te zien genieten van het leven. Fijn dat je jouw kind dit gunt.

Kinderen zijn de spiegel van onze ziel. Elke dag krijgen wij de kans om in deze spiegel te kijken. Grijp deze kans en ontdek welke wereld er voor je opengaat.

– Beautiful Power

Wat zijn de voordelen van een Luisterkindafstemming?

  • De antwoorden en handvatten worden door je eigen kind aangereikt, dus het klopt altijd.
  • Resultaat vaak al tijdens de Luisterkindafstemming.
  • De afstemming vindt plaats via een foto, dus je kind hoeft nergens naar toe.

Marleen Elmers

Intuïtieve begeleiding voor pestkoppen

” Mijn missie is om alle kinderen in Nederland vrij te laten fladderen als vlinders. Pesten schrappen in het woordenboek, omdat het simpelweg niet meer voorkomt.  “

Ik houd van kinderlijke energie.

Kinderen huppelen op straat, kinderen dansen in de regen, kinderen lachen tot ze buikpijn hebben, kinderen zien de mooie dingen van het leven. Kinderen plukken madeliefjes, kinderen vermaken zich met zand en steentjes. Kinderen hebben niet veel nodig om gelukkig te zijn…

Ik huppel mee, ik loop door de modder, ik spring van een hek, ik doe wel eens gek (..), ik geniet van een lieveheersbeestje of een tsjirpende vogel, ik geniet van al het moois dat ik zie. Ik geniet van de kinderlijke energie in mij. 

Kinderen laten stralen van geluk!

Deze kinderlijke energie wil ikzelf vasthouden, maar bovenal gun ik elk kind zijn eigen kinderlijke energie. Ik wil dat ieder kind zichzelf durft te zijn, zichzelf durft te laten zien zonder bang te hoeven zijn om gepest te worden. Zonder te kiezen om anderen te pesten om zo zelf niet gepest te worden.

KINDEREN GAAN STRALEN VAN GELUK!! 

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top