OVERGANG

als prachtige & krachtige Metamorfose

 

Veel mensen zien de overgang vooral als iets naars, iets negatiefs. Iets dat je vooral veel ongemak bezorgd en waar je maar beter zo snel mogelijk van verlost kunt zijn. Wat nu, als je op een ander manier naar de overgang kunt kijken? Als je ziet wat voor moois het aan je leven als vrouw toevoegt. De overgang als een krachtige, maar zeker ook prachtige metamorfose kunt gaan zien? 

Dan komt alles in een ander daglicht te staan en ga je het ervaren als een tijd die je niet wilt missen. Waar je wellicht zelfs naar uitkijkt. De overgang is voor mij een periode waarin ik me ben gaan ontpoppen. Mijn cocon los schud en mijn vleugels uitspreid. Leer fladderen en genieten. Zweef, overzie en ben. In het NU leef met al wat is.

Herken jij hier iets in, wil je goed voorbereid zijn op de overgang of hier van leren genieten of vind je het gewoon interessant om meer over te horen? Meld je dan hieronder aan voor mijn workshop.

Het is zo belangrijk om jezelf en je lichaam te eren en juist in deze wezenlijke periode van jou als vrouw bewust te zijn van wat er met je gebeurd. Heel fijn dat je erbij wilt zijn en dat jij jezelf dit mooie cadeau gunt

Namasté ☼

Feller licht

Ik geef deze online workshop vanuit het  Feller Licht waaraan ik verbonden ben. Het ‘Feller Licht’ is een platform met als doel kennis met elkaar te delen, vanuit het ‘Pay it Forward‘-principe. Oftewel, onze Workshopdagen en Summits zijn volledig gratis. We vragen jou, om -in plaats van geld- deze stroming dóór te geven (Paying it Forward). Vertel het verder aan vrienden, familie en andere mensen die hier blij van worden! Want zo kunnen we samen groeien en de wereld lichter en liefdevoller maken .

Praktisch

Na aanmelding, ontvang je een bevestiging per mail met meer informatie omtrent de  workshop. Vlak voor aanvang van de workshop ontvang je per mail de Zoom-link om deel te kunnen nemen. 

Deze workshop is gratis, maar niet vrijblijvend. Als je jouw aanmelding bevestigt, ga ik er vanuit dat jij bij de workshop op 27 november aanwezig bent. Als je onverhoopt toch niet kunt of afziet van de workshop, wil je mij dit dan op tijd laat weten? Wellicht kan ik dan iemand anders blij maken met jouw plekje. 

Ik kijk ernaar uit jou welkom te mogen heten .
Stralende groet, Marleen

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top