OVERGANG

als prachtige & krachtige Metamorfose

 

Veel mensen zien de overgang vooral als iets naars, iets negatiefs. Iets dat je vooral veel ongemak bezorgd en waar je maar beter zo snel mogelijk van verlost kunt zijn. Wat nu, als je op een ander manier naar de overgang kunt kijken? Als je ziet wat voor moois het aan je leven als vrouw toevoegt. De overgang als een krachtige, maar zeker ook prachtige metamorfose kunt gaan zien? 

Dan komt alles in een ander daglicht te staan en ga je het ervaren als een tijd die je niet wilt missen. Waar je wellicht zelfs naar uitkijkt. De overgang is voor mij een periode waarin ik me ben gaan ontpoppen. Mijn cocon los schud en mijn vleugels uitspreid. Leer fladderen en genieten. Zweef, overzie en ben. In het NU leef met al wat is.

Herken jij hier iets in, wil je goed voorbereid zijn op de overgang of hier van leren genieten of vind je het gewoon interessant om meer over te horen? Meld je dan hieronder aan voor mijn workshop.

Het is zo belangrijk om jezelf en je lichaam te eren en juist in deze wezenlijke periode van jou als vrouw bewust te zijn van wat er met je gebeurd. Heel fijn dat je erbij wilt zijn en dat jij jezelf dit mooie cadeau gunt

Namasté ☼

De workshop wordt via Zoom gegeven en start om 11 uur. Neem heerlijk 2 uur vrij voor jezelf, zodat je in alle rust kunt genieten. De workshop zal ruim anderhalf uur zijn

Ik werd onmiddellijk geïnspireerd door jouw levendige, krachtige en vriendelijke uitstraling!

Veerle
"Wat me bij blijft is dat ik nog meer naar mezelf mag luisteren. Wat me tijdens de oefening is opgevallen, is dat ik zo'n blij mens ben en daar ik zo verbinding mee heb, maar dat ik tegelijkertijd zo moe ben, dat ik me afvraag of ik blokkades op gewoon blij mogen zijn heb zitten."
Evelien Stadt

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top