PUUR NATUURLIJK ZIJN

Beleef de Boodschap der Natuur

De natuur beleven, stille signalen zien, fijne fluisteringen horen, gave giften uit de natuur ontvangen. Dat maakt je leven elke dag tot een feestje. Genieten van de gulle gaven die wij elke dag mogen ontvangen, de cadeaus die wij krijgen, maar vaak niet als zodanig herkennen. Het klinkt allemaal heel mooi, maar hoe doe je dat dan? Welke signalen en boodschappen krijg je elke dag? Hoe leer je ze zien en – als vervolgstap – ook begrijpen?

Tijdens deze workshop neem ik je mee op reis langs jouw 7 zintuigen: horen, voelen, proeven, ruiken, zien, weten & beleven. Deze zintuigen vertellen mooie verhalen. Ik leer je ze horen en ernaar te luisteren. Hun verhalen zijn een bron van inspiratie voor wie een gezond en bovenal gelukkig leven wil. Sta in verbinding met jouw pure zelf en ontdek wat het met je doet om Puur Natuurlijk te Zijn met al wat is.

 

De Natuur helpt ons om dichterbij onze eigen natuur te komen. Bomen, vogels, bloemen, het weer, ze helpen allemaal op hun eigen manier mee en laten je iets moois zien. Beleef de natuur met je ogen, maar zeker ook met al jouw andere zintuigen. Het is een schitterend samenspel. Hoe gaaf is het als jij niet alleen toeschouwer bent van dit mooie spel, maar er ook daadwerkelijk onderdeel van uit maakt? Ik nodig je uit mee te spelen in jouw eigen levensspel.

Ben jij graag in de natuur en wil je ontdekken wat de natuur je nog meer geeft, behalve rust en ontspanning? Wil jij de taal van de natuur leren verstaan? Wil jij mee op reis langs jouw 7 zintuigen en onderweg verrast worden door schitterende, natuurlijke uitzichten & inzichten?

Dan is de workshop ‘Puur Natuurlijk Zijn’ echt iets voor jou. Superfijn dat je erbij wilt zijn, dat jij jezelf dit mooie cadeau gunt

Feller licht

Ik geef deze online workshop vanuit het  Feller Licht waaraan ik verbonden ben. Het ‘Feller Licht’ is een platform met als doel kennis met elkaar te delen, vanuit het ‘Pay it Forward‘-principe. Oftewel, onze Workshopdagen en Summits zijn volledig gratis. We vragen jou, om -in plaats van geld- deze stroming dóór te geven (Paying it Forward). Vertel het verder aan vrienden, familie en andere mensen die hier blij van worden! Want zo kunnen we samen groeien en de wereld lichter en liefdevoller maken .

Praktisch

Na aanmelding, ontvang je een bevestiging per mail met meer informatie omtrent de  workshop. Vlak voor aanvang van de workshop ontvang je per mail de Zoom-link om deel te kunnen nemen. 

Deze workshop is gratis, maar niet vrijblijvend. Als je jouw aanmelding bevestigt, ga ik er vanuit dat jij bij de workshop op 18 oktober aanwezig bent. Als je onverhoopt toch niet kunt of afziet van de workshop, wil je mij dit dan op tijd laat weten? Wellicht kan ik dan iemand anders blij maken met jouw plekje. 

Ik kijk ernaar uit jou welkom te mogen heten .
Stralende groet, Marleen

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top