Traject 'Puur Natuurlijk ZIJN'

Natuurlijk is het fijner om jou LIVE te spreken, zodat ik je persoonlijk kan vertellen wat dit traject jou in 90 dagen brengt. 

Voelt dat voor jou ook beter? Plan dan hieronder zeker een -vrijblijvend- Kennismakingsgesprek in.Wil je liever eerst wat info vooraf? Kijk dan vooral deze video waarin ik je al hele toffe dingen vertel!


Kan natuurlijk ook op dubbelspeed als je van snelheid houdt 😉


Be your own Nature & Live will smile at you.
- Beautiful Power

Ok, ik geef het toe...


Ik ben zó super enthousiast over wat ik jou bied,

dat ik je nu meteen alvast een kijkje in de keuken wil geven.


Lees hieronder in grote lijnen wat ik je geef als je de komende 3 maanden met mij samenwerkt:


null
null
null
These slides will be slide-able on the live version of your page!

Coaching

Vlak voor kerst een online sessie gedaan met Marleen. Marleen had een foto tevoorschijn getoverd ✨ welke volledig van toepassing was om mijn situatie van dat moment.


 Marleen werkt volledig intuïtief maar haar intuïtie is zuiver en feilloos.

Aanrader! ❤


Marc van Veen - mannencoach

Ms. Nameless
Add Your Stars

Community

Verbinding is een van de dingen die de Community zo waardevol maakt. Gezien worden. Elkaar zien. Herkenning voelen qua gevoeligheid en ook qua inspiratie. Elkaar aanmoedigen. Luisteren. Delen.


Het is een intieme community waar je momenten voor jezelf hebt in de waan van de week. Even stilstaan, met een paar vrouwen samen zijn. Je leert elkaar ook echt kennen.


Een laagdrempelige manier om stil te staan bij jezelf en in contact te staan met anderen. We delen veel. Het voelt heel veilig om hier te delen en mezelf te laten zien. Niks moet, alles mag. De community is een hele vrije plek om nieuwe inspiratie op te doen, een soort klankbord. Je krijgt hele mooie boodschappen aangereikt -die inspireren- en een andere draai aan je dag, week of maand geven.


Geertje van Berlo

Ms. Nameless
Add Your Stars
Cursus
"Puur Natuurlijk Zijn"... een hele fijne cursus. Met name voor de gevoelige mens onder ons, die heden ten dage ook wel vaak HSP-er wordt genoemd en die de wens heeft zichzelf echt beter te leren kennen.


Gaandeweg de cursus,  ging ik mij zelf realiseren dat ik vooral goed voor mijzelf mag gaan zorgen. Alles start in je leven als mens immers allemaal bij en vanuit jou. In deze cursus ga je jezelf ontmoeten. Ik ging mijzelf aldoende beter begrijpen en van daar uit ook meer van mij zelf houden.

 

Tevens heb ik sterk kunnen voelen dat we 1 zijn met alles en dat we in de basis allemaal onvoorwaardelijke liefde zijn, waardoor ik een nog stevigere basis in mijzelf heb kunnen creëren. Natuurlijk wil mijn denken mij nog wel eens in de weg zitten, maar mijn voelen is nu steviger en kan mij uiteindelijk de weg wijzen.


Heel fijn ook is dat Marleen de informatie -die ze wil overdragen- zowel via videofilmpjes, geschreven tekst, audio-opdrachten en schrijfoefeningen aanlevert. De stof kon zo via verschillende wegen tot mij komen en maakte het simpelweg leuk om er mee bezig te zijn.


Kortom, zoals ze vaak zeggen, dit is een aanrader, en ik meen het echt!
Karen van Dooren
Ms. Nameless
Add Your Stars
Coaching

Vandaag Marleen Elmers in het zonnetje dat zo heerlijk schijnt! 🌻 🌞

Dat is ze zelf trouwens ook; een zonnetje!


Ik hielp haar, zij hielp mij.

Met een korte coachsessie.

En daarna ging ik helemaal 'aan'!


Marleen verstaat de kunst om de juiste vragen te stellen,

praktisch te coachen,

en haar ingevingen heel serieus te nemen.

En haar positieve energie werkt aanstekelijk.


Zo inspirerend!

Dankjewel Marleen. 🙏 


Ik ga snel weer verder met mooie plannen uitwerken. 😉Jolanda de Kok | Kledingcoach, KIndercoach

Ms. Nameless
Add Your Stars

Traject 'Puur Natuurlijk ZIJN'