Gaaf Geschenk van het Universum

Gaaf Geschenk van het Universum

Vanmorgen zette het Universum een prachtige vrouw op mijn pad. Ik zag dit geschenk en heb het direct uitgepakt. Zó blij met mij 😍

Ik heb al een hele tijd -sluimerend- last aan de voorzijde van mijn linkerschouder. Lang niet genoeg om naar een dokter te gaan en prima mee om te gaan. Als ik 's nachts wakker wordt van het ongemak, leg ik gewoon mijn magneetkussen erop en slaap verder op mijn rug. Geen enkel punt.

Tòch klopt het natuurlijk niet. Mijn lichaam geeft mij een signaal, ik hoor het en handel er deels naar. Nu belandde ik op het punt dat er meer nodig is. Het Universum hielp mij met deze stap door mij deze week herhaaldelijk behoorlijk stijve rugspieren te geven wat nogal onprettig werd en vermoeiend werkte. De optelsom leidde bij mij tot actie. 

Ik wist niet goed of ik naar een masseur of fysio zou gaan en werd hier mooi in geleid.
De afspraak met de masseuse kon pas over een paar weken en dan ook nog op een tijd die voor mij niet goed voelde. Uiteindelijk deze afspraak afgeblazen en vanmorgen achter de pc gedoken. Ik belandde op de site van een goede fysiopraktijk hier in het dorp. Het was inmiddels 10.08 uur en ik zag dat ik om 10.30 uur terecht kon voor een intake bij één van de fysiotherapeuten. Bij het zien van haar foto, wist ik direct dat dit was wat ik te doen had. Even later zat ik op de fiets en enkele minuten voor de afspraak, zat ik met een goed gevoel in de wachtkamer.


Beter kon niet. De energie tussen ons was enorm kloppend en we hadden echt uren kunnen praten. Zoveel overlap over hoe wij ons lichaam en haar signalen zien, echt heerlijk dit. Zij schrijft op de website van het bedrijf:

"Het is mijn grote passie om mensen te helpen hun klachten te ervaren als lichaamssignalen, ze te verstaan en te vertalen in de richting van herstel. Soms word je niet helemaal beter, meestal wel heler!" ~ Renée Sybesma


Deze afspraak was duidelijk de bedoeling en een hele fijne ervaring. 
Zowel energetisch als haar fysieke behandeling -die aansluitend gestart is- en ons inhoudelijke gesprek.

♥ Dankbaar voor het Universum.
♥ Dankbaar voor het cadeau dat op mijn pad werd geplaatst.
♥ Dankbaar dat ik het zag.
♥ Dankbaar dat ik mijn gevoel volgde en direct gehandeld heb.
♥ Dankbaar voor deze fijne ontmoeting.
♥ Dankbaar, dankbaar, dankbaar.

Ik wens jou veel moois op jouw pad vandaag en dat je de cadeaus mag zien, aanpakt en uitpakt.

Liefs 😘

Reactie plaatsen