natuurcoach

Over Marleen Elmers

Natural Beïng

natuurcoach

Over Marleen Elmers

Natural Beïng

Ik ben van nature net een beetje anders...

Hoewel, anders? Dat is wat anderen van mij zeggen, niet zozeer hoe ik dit ervaar. Jazeker, ik ben  anders. Ieder mens is uniek en dat is ook hoe ik naar mensen kijk. Ieder heeft zijn eigen pad te lopen en eigen levenslessen te leren.  Ik help mensen graag (her)ontdekken wie zij van nature zijn en hoe ze vanuit hun zielsverlangen kunnen leven. 

Als meisje werd ik bestempeld als verlegen en kat-uit-de-boom-kijker. Wat er werkelijk gebeurde, was dat ik alle energieën om mij heen waarnam en al snel teveel opslurpte. Het was voor mij prettig om mij terug te trekken in een rustig hoekje en vooral niet mee te doen in discussies.

Als kind vond ik school een 'heilig moeten' en wist dat de ware lessen buiten de schoolmuren worden geleerd. Jarenlang heb ik elke minuut weg zien tikken totdat de bel ging. Na mijn HLO-studie (chemisch analist) heb ik meerdere banen gehad, variërend van chemisch/microbiologisch analist tot hovenier en van steunkousenzorg tot docent. Van elke werkplek heb ik geleerd en ook nu leer ik elke dag. 


50 jaar aan levenslessen en opgedane kennis uit vele cursussen en trajecten. 

In 2000 zijn wij van de Randstad naar de Veluwe verhuisd en daar ben ik nog steeds elke dag blij om. Dichtbij bos en heide. De natuur is mijn thuis. Daar waar ik kan ontladen, opladen en bijzondere momenten mee maak. Ik communiceer met Boomspirits en geef hun boodschappen door aan mensen die -net als ik- bezig zijn met hun bewustwordingsproces en hun ware potentieel willen leven.