NATUURSESSIE

voor Natuurlijke Inzichten

Sparkle of Magic

enjoy

Klanten ervaren mijn sessie als magisch. Ik voel me hierdoor net een bloemenelfje die -met haar magische stokje- de sprankel overbrengt op de ander. Hierdoor ontstaan keer op keer zulke mooie inzichten en worden er grote of kleine stapjes gezet of ineens grote sprongen gemaakt.  Dit kan ook letterlijk gebeuren; het stappen in een plas, springen over een boomstam of klimmen in een boom. Heerlijk om dit te zien en te mogen doen.

Juist dit kind zijn, deze speelsheid is nodig om meer te genieten van het leven. Om te ontdekken wat je echt wilt. Wat jouw hartsverlangen is. Zo gaaf om iemand dichterbij dit gevoel te mogen brengen. Het gevoel wat vaak zo diep is weggestopt, dat het lijkt of het er niet is. Alsof er geen dromen zijn die geleefd willen worden. Niets is minder waar! Iedereen, dus ook jij, hebt een DROOM, hoe groot of klein ook.

Wil jij mijn Sparkle of Magic gebruiken om jouw droom, jouw volgende stap zichtbaar te maken? Zie het voor je: het hekje naar mijn natuurhuis staat open voor jou, de bloementuin met al zijn kleurige bloemen wacht op jou, de vogels fluiten jouw welkom, terwijl de eekhoorn vanuit de boom naar je kijkt. Hoe gaaf is dat? We gaan heerlijk de natuur in en halen de magie in jou naar boven. De keus is aan jou, ben jij hier klaar voor? Wil jij een stap zetten? Een stap op een pad waarvan je nog niet weet waar het heen gaat? Wil jij ten volle genieten van jouw leven, elke dag, in elk moment?

☼ Boek dan nu een natuursessie met mij ☼

Met en vanuit Liefde, zet ik de boodschappen die ik van de natuur ontvang om in iets tastbaars, iets aards. Ik geef woorden en beelden aan de  boodschappen die ik ontvang vanuit het Spirituele veld van de Natuur en geef precies datgene door dat nu gezien of gehoord wil worden.

♥ PUUR, EERLIJK, CONCREET en volledig vanuit LIEFDE ♥

 

♥ Love this Magic ♥

This is ME ☼

marleen elmers

Boodschappen verstaan van bomen, vogels en alles wat buiten is, is voor mij zo gewoon, dat ik altijd dacht dat dit ‘normaal’ is, dat iedereen dit kan en doet. Totdat ik ontdekte dat dit één van mijn gaven is. Ik word echt elke keer weer superblij als ik zie hoeveel ik hiermee voor anderen beteken. 

Ik geniet van buiten zijn, slapen in mijn hangmat, begroet elk vogeltje dat ik zie, praat tegen onze kippen en konijn, ben dankbaar dat het bos mij vertelt wat ik te doen heb of door mag geven. Ik ben een blij mens en geniet in het NU. Ik word soms voor ‘gek’/vreemd verklaard  en zelfs dat maakt mij blij. Anders zijn is voor mij een geschenk en dit draag ik graag uit.

Ik voel mij sterk verbonden met de natuur.

Testimonials

ieders ervaring is uniek

1-op-1 Sessie

Magic ♥ will ♥ happen

NATUURSESSIE

Puur Natuurlijk ZIJN
299
excl. BTW
  •  

Veelgestelde vragen

♥☼♥

In de natuur geef ik -vanuit verbinding met de Boomspirits- door wat er gezien wil worden, zodat jij met mooie inzichten, eye-openers of fijne bevestiging verder kunt. Ik gebruik ook mooie oefeningen en visualisaties, waardoor het heel zichtbaar voor jou wordt, waar je staat en wat jou volgende stap is.

De natuursessie is voor wie bewust is van de onzichtbare wereld, bereid is zelf stappen te zetten om dingen in beweging te zetten en voor wie mijn manier van werken, kloppend voelt. 

De natuursessie is niet bedoeld voor wie een pasklare oplossing voor zijn problemen wil, zonder er zelf mee aan de slag te willen gaan.

Het streven is om de Natuursessie binnen 3 weken -na ontvangst van de betaling- in te plannen.

Er zijn zeker online mogelijkheden! 

Nog een andere vraag?

of behoefte om jouw gevoel te delen?

Stel je vraag via het onderstaande formulier. Je krijgt altijd een reactie ☼.

Scroll naar top