NATUURSESSIE

voor Natuurlijke Inzichten

Sparkle of Magic

enjoy

Het lijkt soms werkelijk magisch wat er gebeurt bij mijn cliënten. Ik voel me net een boselfje of bloemenelfje die -met haar magische stokje- de sprankel overbrengt op de ander. Hierdoor ontstaan keer op keer zulke mooie inzichten en worden er grote of kleine stapjes gezet en soms zelfs sprongen gemaakt. In de lucht of speels over een plas of boomstam. Heerlijk om dit te zien en te mogen doen.

Juist dit kindzijn, deze speelsheid is vaak nodig om meer te genieten van het leven. Om te weten te komen wat iemand nu echt wil. Wat het hartsverlangen is. Zo gaaf om iemand dichterbij dit gevoel te mogen brengen. Het gevoel wat vaak zo diep is weggestopt, dat het lijkt of het er niet is. Alsof er geen dromen zijn die geleefd willen worden. Niets is minder waar! Iedereen, dus ook jij, hebt een DROOM, hoe groot of klein ook.

Wil jij mijn Sparkle of Magic gebruiken om jouw droom, jouw volgende stap zichtbaar te maken? Zie het voor je: het hekje naar mijn natuurhuis staat open voor jou, de bloementuin met al zijn kleurige bloemen wacht op jou, de vogels fluiten jouw welkom, terwijl de eekhoorn vanuit de boom naar je kijkt. Hoe gaaf is dat? We gaan heerlijk de natuur in -offline of online- en halen de magie in jou naar boven. De keus is aan jou, ben jij hier klaar voor? Wil jij een stap zetten? Een stap op een pad waarvan je nog niet weet waar het heen gaat? Wil jij ten volle genieten van jouw leven, elke dag, in elk moment?

Boek dan nu een natuursessie met mij ☼.

Met en vanuit Liefde, zet ik de boodschappen die ik van de natuur ontvang, om in iets tastbaars, iets aards. Ik geef woorden en/of beelden aan de energie die ik voel en raak hiermee precies datgene aan dat aangeraakt wil worden.

 

♥ Love this Magic ♥

Hoe gaat het in zijn werk?

puur praktisch ...

1.

Online betalen

Je kunt gemakkelijk betalen met iDeal.

2.

Ontvang een e-mail

Na betaling ontvang je binnen 5 minuten een e-mail ter bevestiging van je aanmelding.

3.

Afspraak inplannen

Er wordt binnen 5 werkdagen contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak.

Zet nu jouw stap naar een Vrijer & Blijer leven.

This is ME ☼

marleen elmers

Boodschappen verstaan van bomen, vogels en alles wat buiten is, is voor mij zo gewoon, dat ik altijd dacht dat dit ‘normaal’ is, dat iedereen dit kan en doet. Totdat ik ontdekte dat dit één van mijn gaven is. Ik word echt elke keer weer superblij als ik zie hoeveel ik hiermee voor anderen beteken. 

Ik geniet van buiten zijn, slapen in mijn hangmat, begroet elk vogeltje dat ik zie, praat tegen onze kippen en konijn, ben dankbaar dat het bos mij vertelt wat ik te doen heb of door mag geven. Ik ben een blij mens en geniet in het NU. Ik word soms voor gek verklaard en zelfs dat maakt mij blij. Anders zijn is voor mij een geschenk en dit draag ik graag uit.

Ik voel mij sterk verbonden met de natuur.

Testimonials

ieders ervaring is uniek

1-op-1 Sessie

Magic wil happen

NATUURSESSIE

Puur Natuurlijk ZIJN
147
excl. BTW
  •  

Veelgestelde vragen

♥☼♥

We gaan samen de natuur in. Ik voel wat er gezien wil worden en laat ontstaan wat nu nodig is om zichtbaar te maken, waar jij op dit moment mee verder mag.

De natuursessie is voor vrouwen die weten dat er meer is ‘tussen hemel en aarde’ en voor wie mijn manier van werken, kloppend voelt. 

De natuursessie is niet bedoeld voor wie een pasklare oplossing voor zijn problemen wil, zonder er zelf mee aan de slag te willen gaan.

Dit product moet je kopen als het met jou resoneert dat het leven te mooi is om voorbij te laten gaan zonder echt je zielsmissie te leven & te genieten van elke dag.
Volg je hart en breng jezelf dichterbij jouw kern.

Het streven is om de Natuursessie binnen 3 weken -na ontvangst van de betaling- in te plannen.

Nog een andere vraag?

of behoefte om jouw gevoel te delen?

Stel je vraag via het onderstaande formulier. Je krijgt altijd een reactie ☼.

Scroll naar top