Gereedschapskist 3D-5D

Gereedschapskist 3D-5D

GAVE TOOLS

Ineens realiseerde ik mij dat ik de afgelopen jaren mijn gereedschapskist met hele gave tools heb gevuld. Tools die ik nu op ieder gewenst moment kan inzetten. Tools die ervoor zorgen dat ik nu in staat ben om overeind te blijven op momenten dat ik merk dat ik terug gezogen wordt naar de 3D-wereld. Momenten waarop ik mezelf onbewust verplaatst heb vanuit de krachtige 5D-omgeving naar de voor mij veel slopender aanvoelende 3D-omgeving. Deze tools, deze gereedschappen, handvatten grijp ik dankbaar met beide handen vast, nu ik sinds 2 weken -opnieuw- ten volle beide werelden mag ervaren.

LEER-KRACHT

Ik vervul sinds 2 weken de functie van leerkracht. Om precies te zijn als wiskundedocent aan een vmbo in Lelystad. 3D ten voeten uit. Ik weet dat ik hier ben met een reden. Hier op Aarde, maar ook nu, hier op deze school. Ik mag ontdekken hoe ik beide werelden kan combineren. Leren hoe deze te verenigen zijn, zonder leeg te lopen qua energie. Zonder overlevingsschillen, -strategieën. Puur, vanuit overgave & vreugde en tegelijkertijd de Leider ZIJN, in ♥ en nieren. Ik leer dat ik keihard nee mag zeggen, dat ik zwart-wit mag communiceren i.p.v. in vele grijstinten. Dat juist dìt nu helpend is. Voor mij. Voor de kinderen. Dit is mijn kracht. Nu als LeerKracht.

ALLES MET EEN REDEN

Het is zo gaaf om wederom te ontdekken dat afgelopen jaren echt zijn gegaan, zoals de bedoeling was. Ik had het nodig om deze tools eigen te maken om nu mijn volgende, grote stappen-sprongen te zetten. Ik voelde mij vorige week ineens lamlendig. Ik was enorm moe, kon na het opstaan meteen wel weer slapen en voelde aan alles dat ik nu op en top zelfzorg nodig had. Deed ik dit niet, zou ik zeker weten ziek in bed komen te liggen en dat was niet mijn plan! Ik voelde mijn lijf, de vermoeidheid en de noodkreet tot stilte, tot rust, tot niets doen. Ik hoorde mijn lichaamssignalen, verstond ze en volgde ze op.


Rust en gezonde voeding van lichaam & geest als eerste oppepper.

TOOLS

Deze tools heb ik direct ingezet:

  • In alle rust een healingmeditatie geluisterd van het Levenscollege.
  • Gezond ontbeten (doe ik altijd ☺) -en pure voedingssuppletie genomen-  met mijn blik op onze voortuin, de plek waar kracht opdoe.
  • Op de fiets gesprongen, naar de natuur, het bos. Zonder te weten waarheen en of ik wilde fietsen of wandelen.

Tranen brandden achter mijn ogen, zonder directe aanleiding. In het bos ben ik tegen een beuk gaan zitten en gaf ik mijn tranen de ruimte. Het voelde veilig en goed, het luchtte op. Ik schreef wat in mijn schriftje, communiceerde met mijn Engelen, Elfjes, Spirits en Gidsen. Tijd was er niet en tegelijkertijd oneindig veel. Ik was er en verbond mij met moeder Aarde. Ik ontving steun, troost en vertrouwen. Wetende dat er nog meer 'zat', maar voor nu genoeg door mij heen was gegaan, keerde ik huiswaarts.

Ik heb meer tools ingezet, zoals edelstenen, healing music, zintuigen, ademhaling en ga zo maar door. Al snel nam mijn energie toe en voelde ik mij sterker worden. Ziek zijn is een signaal dat je wel of niet wilt horen en kunt verstaan. Maak deze taal je eigen en er gaat een wereld voor je open.


Wil jij jouw gereedschapskist vullen met deze en meer prachtige tools? Geweldig plan.
Wil je mijn hulp hierbij? Wees welkom ♥


Prachtige & Energieke dag ☼
Reactie plaatsen