Ik stop ermee

Ik stop ermee

Ik heb een belangrijk besluit genomen. Ik neem afscheid van Community 'de Natuurlijke Krachtbron'. De Community die ruim 2 jaar een hele belangrijke plaats innam in mijn bedrijf en van hieruit ook in mijn persoonlijk leven. Deze plek heeft mij en de leden enorm veel gebracht en ik ben intens dankbaar dat ik deze plek heb mogen en kunnen initiëren en faciliteren. Dankbaar voor de kwetsbaarheid die is getoond en de pure verbindingen die zijn ontstaan. 

En nu, nu is het tijd om te stoppen. Het is goed zo. Ik voel al een paar maanden dat het tijd is om een volgende stap te zetten. Mijn aandacht wordt elders gevraagd.

Pachamama roept 

Pachamama roept mij & ik hoor haar 🙏🌳 Ik voel een grote roep om echt op te staan voor Pachamama, moeder Aarde. Haar helpen verbinden met haar bewoners -wij mensen. De ongelooflijke grootse waarde van haar laten inzien, voelen & ervaren, zodat ieder mens zich de oerverbinding met de Natuur herinnert. Weet dat het liefdevol zorgen voor moeder Aarde van levensbelang is, essentieel is. Zonder haar welvarendheid is geen leven mogelijk. Gezond leven vormt een steeds groter wordende uitdaging voor hele bevolkingsgroepen. Dit kan en 'moet' echt anders.

'Leven in, van & samen met de Natuur' is al jaren mijn slogan. Het is hoog tijd dat deze slogan door miljoenen mensen omarmd gaat worden. Dat een ieder zich beseft wat de Natuur te bieden heeft. En dat gaat veel verder dan de o zo belangrijke zuurstof die wij iedere tel tot onze beschikking hebben en waar wij simpelweg niet zonder kunnen.

De Natuur geeft rust & ontspanning, leidt tot een betere gezondheid, geeft ieder moment prachtige metaforische spiegels van het leven. De Natuur is een plek waar je volledig kunt ZIJN, mèt al je emoties, mèt al je gedachten, mèt alles waar jij wel en niet blij mee bent. Het bos draagt je, bomen steunen je, de zee en de wind nemen mee wat je kwijt wilt. De aarde, strand, mos, modder en gras... ze laten je aarden. Helemaal verbinden met je ware zelf. En zo kan ik een boek vol schrijven over de schatten van de Natuur.

Wat brengt de Natuur jou? Wat geef jij de Natuur?

Ga eens voor jezelf na wat de Natuur jou allemaal geeft. Dit kan gaan van een mooie vlinder in je tuin tot een bosviooltje tussen de stoeptegels tot een plek waar je jouw emoties vrij durft te laten gaan en alles wat ertussen zit. Maak er een prachtige lijst van. Eer moeder Natuur, moeder Aarde, Gaia, Pachamama door deze oefening van bewustwording. Alles wat je aandacht geeft groeit en hoe tof is het om meer & meer van de Natuur te mogen ontvangen?

Wat geef jij de Natuur? Ook hier kun je een prachtige lijst van maken. Bij voorbeeld over jouw zorg voor de Natuur door al je afval mee naar huis te nemen, niets op straat te gooien of door jouw liefdesenergie te schenken aan de pracht van een grassprietje tot ontluikende blaadjes aan de boom of door het zaaien van bloemen waar insechten en vlinders blij van worden en ga zo maar door. 

Door jouw bewustwording help je jouw energie naar een hogere trilling. Liefdesenergie. Door het verhogen van jouw energie, zal ook de energie van de mensen om jou heen verhogen en zo verder en verder en verder. Zie je het ripple-effect al voor je? Geef & ontvang van moeder Aarde en leef in harmonie met de Natuur. Het brengt je -ongemerkt- heel veel moois in je leven. 

GENIET 

Liefs & natuurlijke groet 💚

Reactie plaatsen