Wereldnieuws - goed voor versnipperaar

Wereldnieuws - goed voor versnipperaar


Wereldnieuws is goed voor de versnipperaar of wellicht de hakselaar -voor grotere brokken tegelijk.


Alle negativiteit leidt tot zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Je gezondheid heeft er onder te lijden. Het journaal, de krant, de nieuwsberichten, ze zijn voor het overgrote deel negatief van aard. De energie die het met zich meebrengt is -in verreweg de meeste gevallen- minder prettig dan de energie die je krijgt als je voorjaarslucht opsnuift en de zon op je huid voelt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat meer en meer mensen de keus maken om geen nieuws meer te volgen. Deze mensen voelen zich hierdoor gelukkiger, vrijer & energieker dan voorheen.

Onbegrip

De keus om geen nieuws meer te volgen, leidt tot veel negatieve opmerkingen van de kant van nieuwsaanhangers. Jammer, want dat is wederom negatieve energie. Tegelijkertijd ook mooi, omdat hierdoor extra wordt bevestigd dat de persoon in kwestie de juiste keus heeft gemaakt.
Opmerkingen als "Onder welke steen heb jij gelegen" en "Je moet wel op de hoogte zijn van wat er speelt in de wereld" zijn niet van de lucht.

Laat mij maar lekker onder een steen -van een hunebed of zo- zitten, heerlijk midden in de natuur. Genieten van de rust, van al wat is. Ver weg van alle negativiteit die van de schermen spat of uit de speakers knalt. De natuur voedt mij. De natuur voedt jou. De natuur is de belangrijkste voedingsbron die we hebben, zowel voor ons lichaam, als voor onze geest. Ik kies voor deze natuurlijke voeding en ik mis niets. Ik hoef niet te weten wat al die miljarden mensen op deze aardbol uitvreten. Ik weet zo ook wel dat er veel ellende is, dat voel ik namelijk gewoon. Het is niet nodig de grote buitenwereld binnen te halen om te ervaren wat er is.

Het is veel zinniger om te voelen waar jij een bijdrage kunt en wilt leveren aan een betere wereld. Te beginnen met het zorgen voor moeder Aarde. Dat zij doorgaat met draaien en verzorgd gaat worden, is essentiëler dan te weten hoeveel mensen er op deze planeet door draaien.

Alles is een keus.

Je mag er voor kiezen om liever 'onder een steen te liggen' dan je van je ware zelf af te laten leiden. Je mag er ook voor kiezen om je dagelijks te laten beïnvloeden door nieuwsberichten van over de hele wereld. Wat je kiest, is aan jou. Wees je simpelweg bewust van jouw keuze en de gevolgen hiervan. Weet dat gedachten jouw leven bepalen. Zowel positieve als negatieve gedachten.

Doe wat je ♥ jouw ingeeft, dat klopt altijd.


Reactie plaatsen